Hmeltha thlalak bawm…a hlimawm zawngin

Mizo nula chhelo kan ti mai
An chhe lo dun vawt vawt a nia…photogenic ropui si…Eli leh Sangsangi
Best schools in mizoram
Logo
Mizo model pics
School model, chhe lo si, lehkha thiam si…Sangsangi of Bazar

         

Mizo students - schools in India
An inla chhe lo hlawm bawr bawr thin…Mipa-ho hian hmeichhe-ho hi an ngam meuh lo
Mizo girls in uniform - schools in India
Thlalak aiin a takah an chhe lo zawk vek…an la in-pose tha duh lo mah mah
Mizo zirlai naupang - private schools in India
Hengho hi a ni kan future chu

      

Mizo model thlalak
A inlak chhiat loh ang hian a chhe lo tak tak…a zai lai phei chu a chhe lo lehzual…function neih nikhuaa a vaw hot-tu zinga mi…Hlimawmi ngat
Cute Mizo girls photo
Chhe lo dun bawr bawr…Hriati leh juhi
Mizo nula khal
Nula fel, lehkathiam, school tihmingthatute…an hmeltha kan ti..Muani leh Ruthi

       

Mizo zirlai naupang
Mizo zirlai
Mizo zirlai naupang
An chhe lo lutuk mah mah em aw
Mizo students
Inla model ngawih ngawihte ..hahaaa…hit top

       

Mizo zirlai naupang thlalak
An chhe lo teh mai a nia
Mizo students
Cute hlawm tawp
Top schools in Mizoram
Hmeltha class bawk

       

Mizo zirlai naupang
Chhe lo ve pangngai tak chu an ni….
Mizo school zirlai naupang thlalak
Hei pawh cute hlawm toppp
Cute little Mizo children
Hmeltha ber class…cute hlawm si

        

Cute Mizo girls chhelo nge chhe lo
Mual sirah pawh la chhe lo haih haih tak an ni…an posture pawh a model zaih mai………………………………………Mizo model Nunui Kimkimi and friends mini kim model iangin
Mizo school naupang
An te vang vang hian zai pawh an thiam hlawm teh a nia.
Mizo zirlai tleirawl hmeltha hlir
An inla zeiin an inti hmeltha hlawm teh mai.
Advertisements

Mizo super model thlalak iangin School Superb Mizo top models

Mizo model nula hmeltha leh pian nalh tak tak an awm a, Mizoram super model, thenkhatin Mizoram supermodel tia an ziak te, Mizo super model leh Mizo supermodel thlalak thlengin hmuh tur a awm fur tawh a. Mizo model leh Mizo super model / supermodel danglamna hi hre em em lo mah ila a super leh per lote an kat fur hi a tha ve viau e. Mizo models hlawh ai hian Mizo top models hlawh hi eng zatin nge a san tih pawh chhut a har ang a, Mizo nula zingah hlawh nei lo Mizo models pawh an awm lo ang tih sawi a har bawk. Mizo zaithiam city bus-a chuan hreh tawk vel an sawi thin ang deuh hian ! Engpawh chu ni se, modelling hi khawvel thang zelah Mizo nula tan kal kawng pakhat a lo ni ve reng tawh a, hetiang lama tui, zei leh taksa pumrua leh pianin a milte chu kal zel mai teh se.

School tan chuan zirlaite hi kan super model an ni a, anni aia model hi an awm thei chuang awm lo asin maw le. Superb Mizo super model tiin emaw High Class Mizo super model tiin an hming kan vuah ve mai dawn e.

Advance X-mas hman ni pawhin open air ngata muala an lam zawh hnu-a han in-pose vel peih tawk an awm reng a, kawng hrang hrangin kan indaih hle. School mitah chuan Mizo supermodel-te ai mahin an model zawk a, Pu Rokunga’n ‘Mizo kan ni kan hmel a tha’ a tih angin kan zirlaite hi an hmeltha kan ti a, kan chhuang teh mai a nia. Mizote hi kan lo hmeltha ve reng reng bik em ni han ti ila a chhanna chu mimal kutah dah mai ang. Children are beautiful when they smile. But even if they don’t, they are still so in the eyes of the school. Beauty lies in the eyes of the beholders. School principal hian college mawngphah (I PU) a zawm kumin College Week-a Extempore Speech (English) inelnaah ‘A thing of beauty is a joy forever’ tih a pawt fuh a. Hemi topic hmang hian thu sawiin lawmman pakhatna a dawng ve ngat a ni.

John Keats-an khi thu a sawi lai khan khawvela thil mawite hian mihringah hlimna a thlen thinzia a lo hmu chiang hle awm e. A dik tak chuan mihring nun hi mawina leh duhawmna, beiseina leh hlimna avanga lo nuam thin leh thlakhlehawm a ni. Mawi leh nalh, hmeltha leh chhe lo kan tih a inang lo thinte hi Pathian ruahmanna thukzia leh dap kimzia chianna a ni a, indipdal lova kan awm theih chhan a ni thin.

Kan CM-in miretheite hi an VIP an nih thu a sawi a, school chuan zirlai duhawm leh rilru thianghlim tak takte, anmahni bil theuha hmeltha leh chhe lo tak takte hi a VIP a ni ve thung. Continue reading

Appreciation of brilliant alumni – they make us proud

Mizo girls who held 1st and 3rd position in Mizoram state
Two alumni On the left C.Vanlalmuani – 3rd in BA (Pshy.) She stood 3rd in the whole of Mizoram in the recently published result. On the right – Ruthi Lalchhanhimi – 1st in BSW. She was a topper in Mizoram in the recently published result of BSW. Absent in the photo – C. Malsawmdawngkima – 6th in BCA. He held 6th position in Mizoram in the recently published result of BCA

Nuchhungi English Medium School hian zirlai fel leh duhawm tak tak, thahnemngaihna nena lehkha zira result tha tak nei te, a bika intihsiakna neih tuma position sang tak hauh leh Award dawng te a lo nei ve tawh thin a. He school-a kum 10 chhung vel (KGI – VIII) an kal chhunga an awm dan ringawt hi school-in a ngaihtuah ber lo va, he school an chhuahsan hunah eng tiangin nge an nun zel ang a, he school-a an kal lai hian an hma lam hun atana tangkai tur eng hriatna nge an puak chhuah ang tih a ngaihtuah reng thin. Hei vang hian he school atanga zir chhuak tawh te chanchin pawh a ngaihven reng thin a, result tha leh hlawhtlinna an neihin school chuan a lawmpui hle thin. Tun hnai maia he school atanga lo zir chhuak tawh, an zirna kawng theuha ti tha zual mi pathumte lawmpuina leh chawimawina neih a ni. Continue reading

Mizo hmeichhia leh hockey

Mizo hmeichhiate hi hockey lamah hian an duai lo hle tih kan hre thin a, sport discipline dang ai hian tih tak zeta bei tan chuan hockey-ah hian hlawhtlinna chance a tam zawk awm e. Mahse, a tlangpui thuin Mizo thalai zingah hockey hian ngaihsan a hlawh ta lem lo niin a lang.

Tlema han hrual deuh chuan Mizo hmeichhia-te hian hockey hi an khel thei fu zel si a, talent nei tha deuh tal hi chu zirtirna tha tak hnuaia hrual chuan Mizo tihmingthatu an ni thei ngeiin a rinawm. School level-ah pawh hian a theih ang leh remchan ang zela hockey hi chawisan a, Mizo naupang leh tleirawlte chher chhoh zel hi a tul hle. Nuchhungi English Medium School hmeichhe tleirawlte pawh hi hun tlem te chhunga han hrual hlek pawhin rin ai takin an khel ve thei phian zel mai. Mizo Hmeichhe zingah Mizo super model emaw, miss Mizoram contest leh Mizoram fashion show vela tel lo tur chi tan pawh pian nalh leh hmeltha nih a tul em em lohna hmun a ni a, remchang lak thiam chuan mahni intun nunna kawng tha tak a ni thei ngei ang. Inkhel tak tak tur erawh chuan hrisel that leh taksa leh rilru vawn fit reng a ngai a, chu chu infiamnain a ken tel thil tha tak a ni. Hmeichhia te tiangkawm nena han inkhelh deuh rap rap hi a nu zan lo a ni thei. Tunlai Mizo mipa inzai no siak ang em chu a ni lo. Inkhel en peih tamna ramah hian a hlu a ni. Hmeichhe chakna thahrui (strength of women) sawr chhuah dan ngaihtuah kawngah leh Mizo hmeichhe phur zawng dapna zawnna kawngah school zirtirtu leh school naupangte an tanrual a, hmeichhe mizia leh theihna thlir chunga Mizo nula tiphur thei zawnga inkaihhruaina tha neih a tul. Phurna leh tumruhna tel lo chuan game khelh prihawm loh tak a ni thei. Hockey stick hrim hrim hi Mizo hmeichhiate, a bikin Mizo nula hian an khal tam lo hle a, school bila sticks nei lo hi a tam zawk an ni maithei. Hei vang hian hockey lama hmeichhiate theihna kan hmu chhuak nep hle. Hmalam pana bawh ruak ruak hi kan tih makmawh niin a lang. Continue reading