Hmeltha thlalak bawm…a hlimawm zawngin

Mizo nula chhelo kan ti mai
An chhe lo dun vawt vawt a nia…photogenic ropui si…Eli leh Sangsangi
Best schools in mizoram
Logo
Mizo model pics
School model, chhe lo si, lehkha thiam si…Sangsangi of Bazar

         

Mizo students - schools in India
An inla chhe lo hlawm bawr bawr thin…Mipa-ho hian hmeichhe-ho hi an ngam meuh lo
Mizo girls in uniform - schools in India
Thlalak aiin a takah an chhe lo zawk vek…an la in-pose tha duh lo mah mah
Mizo zirlai naupang - private schools in India
Hengho hi a ni kan future chu

      

Mizo model thlalak
A inlak chhiat loh ang hian a chhe lo tak tak…a zai lai phei chu a chhe lo lehzual…function neih nikhuaa a vaw hot-tu zinga mi…Hlimawmi ngat
Cute Mizo girls photo
Chhe lo dun bawr bawr…Hriati leh juhi
Mizo nula khal
Nula fel, lehkathiam, school tihmingthatute…an hmeltha kan ti..Muani leh Ruthi

       

Mizo zirlai naupang
Mizo zirlai
Mizo zirlai naupang
An chhe lo lutuk mah mah em aw
Mizo students
Inla model ngawih ngawihte ..hahaaa…hit top

       

Mizo zirlai naupang thlalak
An chhe lo teh mai a nia
Mizo students
Cute hlawm tawp
Top schools in Mizoram
Hmeltha class bawk

       

Mizo zirlai naupang
Chhe lo ve pangngai tak chu an ni….
Mizo school zirlai naupang thlalak
Hei pawh cute hlawm toppp
Cute little Mizo children
Hmeltha ber class…cute hlawm si

        

Cute Mizo girls chhelo nge chhe lo
Mual sirah pawh la chhe lo haih haih tak an ni…an posture pawh a model zaih mai………………………………………Mizo model Nunui Kimkimi and friends mini kim model iangin
Mizo school naupang
An te vang vang hian zai pawh an thiam hlawm teh a nia.
Mizo zirlai tleirawl hmeltha hlir
An inla zeiin an inti hmeltha hlawm teh mai.
Model pahnih Dinpuii leh Hnehpuii Cl - VIII, 2017
An chhe lo mah mah em aw ? Teachers’ Day, 2017 chu an birthday ang mai a ni. Hall sirah te an lo in-pose vel.
Advertisements

Mizo super model thlalak iangin School Superb Mizo top models

Mizo model nula hmeltha leh pian nalh tak tak an awm a, Mizoram super model, thenkhatin Mizoram supermodel tia an ziak te, Mizo super model leh Mizo supermodel thlalak thlengin hmuh tur a awm fur tawh a. Mizo model leh Mizo super model / supermodel danglamna hi hre em em lo mah ila a super leh per lote an kat fur hi a tha ve viau e. Mizo models hlawh ai hian Mizo top models hlawh hi eng zatin nge a san tih pawh chhut a har ang a, Mizo nula zingah hlawh nei lo Mizo models pawh an awm lo ang tih sawi a har bawk. Mizo zaithiam city bus-a chuan hreh tawk vel an sawi thin ang deuh hian ! Engpawh chu ni se, modelling hi khawvel thang zelah Mizo nula tan kal kawng pakhat a lo ni ve reng tawh a, hetiang lama tui, zei leh taksa pumrua leh pianin a milte chu kal zel mai teh se.

School tan chuan zirlaite hi kan super model an ni a, anni aia model hi an awm thei chuang awm lo asin maw le. Superb Mizo super model tiin emaw High Class Mizo super model tiin an hming kan vuah ve mai dawn e.

Advance X-mas hman ni pawhin open air ngata muala an lam zawh hnu-a han in-pose vel peih tawk an awm reng a, kawng hrang hrangin kan indaih hle. School mitah chuan Mizo supermodel-te ai mahin an model zawk a, Pu Rokunga’n ‘Mizo kan ni kan hmel a tha’ a tih angin kan zirlaite hi an hmeltha kan ti a, kan chhuang teh mai a nia. Mizote hi kan lo hmeltha ve reng reng bik em ni han ti ila a chhanna chu mimal kutah dah mai ang. Children are beautiful when they smile. But even if they don’t, they are still so in the eyes of the school. Beauty lies in the eyes of the beholders. School principal hian college mawngphah (I PU) a zawm kumin College Week-a Extempore Speech (English) inelnaah ‘A thing of beauty is a joy forever’ tih a pawt fuh a. Hemi topic hmang hian thu sawiin lawmman pakhatna a dawng ve ngat a ni.

John Keats-an khi thu a sawi lai khan khawvela thil mawite hian mihringah hlimna a thlen thinzia a lo hmu chiang hle awm e. A dik tak chuan mihring nun hi mawina leh duhawmna, beiseina leh hlimna avanga lo nuam thin leh thlakhlehawm a ni. Mawi leh nalh, hmeltha leh chhe lo kan tih a inang lo thinte hi Pathian ruahmanna thukzia leh dap kimzia chianna a ni a, indipdal lova kan awm theih chhan a ni thin.

Kan CM-in miretheite hi an VIP an nih thu a sawi a, school chuan zirlai duhawm leh rilru thianghlim tak takte, anmahni bil theuha hmeltha leh chhe lo tak takte hi a VIP a ni ve thung. Continue reading